Energielabel bepaalt hoogte maximale hypotheek

Sinds 2024 wordt de hoogte van de maximale hypotheek mede bepaald door het energielabel van de woning. Een energiezuinige huis heeft lagere energiekosten en daarom is je leencapaciteit hoger. Alle basis woningen in Rozenvelden krijgen het voorlopig energielabel A++++. Wist je dat je door dit label €40.000 extra mag lenen voor de aankoop ten opzicht van een woning met het label E, F of G? Misschien kan deze nieuwe regeling je helpen om toch die mooie nieuwbouwwoning te financieren!

Starterslening

Met een starterslening kunnen starters net dat beetje extra lenen waardoor ze hun eerste huis kunnen kopen. Om in aanmerking te komen voor de starterslening mag de totale koopsom van een woning maximaal €461.100 zijn. Voor meer informatie over de starterslening kijk op www.hofvantwente.nl of informeer bij je één van de onderstaande hypotheekadviseurs

Groenverklaring

Alle woningen in Rozenvelden voldoen aan de eisen voor een zogenaamde Groenverklaring. De basis woningen hebben een BENG-2 waarde van nul of lager: dat wil zeggen dat er per jaar minder fossiele brandstof nodig is dan dat de huizen aan duurzame energie opwekken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzaam hout. Een groenverklaring kan worden gebruikt voor het aanvragen van bijzondere hypotheekproducten met een extra rentekorting.

Zie jij jezelf hier wonen?

Schrijf je in!

Wil je een belangrijke stap zetten naar de aankoop van jouw droomwoning in Rozenvelden? Schrijf je in en geef jouw woningvoorkeur(en) door.

Wil je hier wonen? Schrijf je in!

Financieel advies op maat

De financieel adviseurs van ING, Rabobank en Hypotheek Visie denken in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw nieuwbouw woning in Goor. Met behulp van onderstaande buttons vraag je jouw financiële check aan. We helpen je graag je droomwoning in project Rozenvelden te realiseren!

Wist jij dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten?

Heb je al een koopwoning? Verlaag je hypotheekbedrag!

Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen.

Neem je rentecontract mee naar je nieuwe woning

Heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;

Leen mogelijk meer bij een energieneutrale woning!

Bij een energieneutrale woning mag je onder voorwaarden net iets meer lenen. En dat de groen-verklaring van toepassing is! Dit kan zorgen voor een extra rentekorting op je hypotheek! We vertellen je er graag meer over.

Vragen?

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is voor je. Mocht je toch vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met de makelaars. Alle beschikbare informatie van het project Rozenvelden in Goor is vermeld op de website. Heb je nog vragen? Stel dan jouw vraag via de chat in jouw persoonlijke account (nadat je bent aangemeld) aan Team Rozenvelden. De chat wordt niet 24/7 beheerd, wij proberen jouw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Maak een account. Schrijf je in!