Zie jij jezelf hier wonen?

Schrijf je in!

Wil je een belangrijke stap zetten naar de aankoop van jouw droomwoning in Rozenvelden? Schrijf je in en geef jouw woningvoorkeur(en) door.

Wil je hier wonen? Schrijf je in!

Vergroot jouw kansen

Een financiële check kan in jouw voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Want als meerdere kandidaten een voorkeur hebben voor hetzelfde bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft geüpload. Heb jij een financiële check geüpload en een andere geïnteresseerde niet? Dan krijg je voorrang.

Financieel advies op maat

De financieel adviseurs van ING, Rabobank en Hypotheek Visie denken in alle situaties graag met je mee. Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw nieuwbouw woning in Goor. Met behulp van onderstaande buttons vraag je jouw financiële check aan. We helpen je graag je droomwoning in project Rozenvelden te realiseren!

Wist jij dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten?

Heb je al een koopwoning? Verlaag je hypotheekbedrag!

Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen.

Neem je rentecontract mee naar je nieuwe woning

Heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;

Leen mogelijk meer bij een energieneutrale woning!

Bij een energieneutrale woning mag je onder voorwaarden net iets meer lenen. En dat de groen-verklaring van toepassing is! Dit kan zorgen voor een extra rentekorting op je hypotheek! We vertellen je er graag meer over.’

Vragen?

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is voor je. Mocht je toch vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met de makelaars. Alle beschikbare informatie van het project Rozenvelden in Goor is vermeld op de website. Heb je nog vragen? Stel dan jouw vraag via de chat in jouw persoonlijke account (nadat je bent aangemeld) aan Team Rozenvelden. De chat wordt niet 24/7 beheerd, wij proberen jouw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Maak een account. Schrijf je in!
Logo

Zie jij jezelf hier wonen?

Schrijf je in en geef jouw woningvoorkeur(en) door.

Schrijf je in